lancia

Contact

 

Telefoon: 00800 5262 4200

 

Meer info

LANCIA EXTRA GARANTIE

Vanaf nu kunt u nog langer zorgeloos genieten van uw Lancia. Met Lancia Extra Garantie, de service die u in staat stelt om de garantie op uw Lancia tot maximaal 7 jaar te verlengen.

Lancia Extra Garantie biedt de zekerheid van jarenlang onbezorgd rijplezier dankzij een van de meest uitgebreide garantiestelsels die er momenteel op de markt zijn. Mocht u gedurende de looptijd van de garantie pech of problemen met uw auto krijgen, dan kunt u rekenen op de professionele hulp van het Lancia-servicenet en de kwaliteit van Originele Lancia Onderdelen.

WACHT NIET, VERLENG UW GARANTIE NU

U kunt de Lancia Extra Garantie aanvragen bij alle officiële Lancia-dealers binnen twee jaar na de registratiedatum van uw auto en voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Lancia Instructieboek.

Hoe kan ik Extra Garantie afsluiten?

U kunt Lancia Extra Garantie online afsluiten of bij alle officiële Lancia dealers binnen 2 jaar na de registratiedatum van uw auto en voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Lancia instructieboek. U kunt Lancia Extra Garantie ook afsluiten direct bij de aankoop van uw Lancia.